Když mrazí

Když mrazí

Anotace: ...

Nedýchá,
Za krkem ji mrazí
Dlaně zná,
Přece bylo jich pár
Je to tak
Snadné ten pocit zkazit
Než stíny zvolí ten správný tvar

Nespěchá
Z kůže svléká se ladně
Zanechá
Na rtech po víně šrám
Který snad
Zhojí polibky na dně
Dopitých šancí, než zavřou krám

Nedýchá,
Vše se kolem točí
Zvědavá
Dlaně nenechá stát
Pronikla
K hladu v jeho očích
Kdo chce si zahrát, nepůjde spát
Autor Jn.s, 12.09.2007
Přečteno 541x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nespěchá Z kůže svléká se ladně Zanechá Na rtech po víně šrám...

perfektní...

12.09.2007 14:57:00 | el viento

Už teď se těším na své další mrazení ...

12.09.2007 13:17:00 | kliďaska

..krásně rozehrané ...až vážně mrazí!

12.09.2007 09:31:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí