ano

ano

Anotace: ano

jsem sám s pocitem rozkoše a slasti,
mé emoce mě nutí,jsem chycen do pasti
ton akordů já zaslechl jsem,
kdo hraje na harfu??

Láskou či chtíčem, zraje doba ve mne,
myšlenkou rozdělím dnešní den
tvá stehna a kontakt tvé dlaně,
rozproudí mou krev
nejsem zvíře, přec jen ne,
leč cítím sílu tvou,
mlčky jen naslouchám,

sním za bíleho dne,
kdy poznám tvůj klín,
tvou slast steny prokáží,
hluboko do černé noci,
jazykem se vracím,
nechci se ptát co mělo se stát
Autor Rbb, 13.09.2007
Přečteno 796x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne, co rict vic..

16.09.2007 15:23:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí