Depresivní sex

Depresivní sex

Anotace: trochu

Všechno v černém, bez úsměvu.
Možná také s trochou hněvu.
Podrobení s neochotou
A nechtěnou mou nahotou.
Bez polibků, mazlení,
Jen sexuální řádění.
Jedné strany ukojení,
Do druhého nic mi není.
Příště bude jiná oběť.
Hřích očistí tvoje zpověď.
Nač svědomí svoje tížit.
Nač se s někým trochu sblížit.
Nač si nechat ubližovat.
I bez lásky jde milovat.
Není to ale špatný vzorec?
Šťastného života konec?
Autor Martinecka23, 13.09.2007
Přečteno 846x
Tipy 4
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jo, když kanec je kanec :-)

30.10.2007 16:32:00 | cevert

No, výhledově přeji lepší zážitky.

13.09.2007 15:35:00 | kliďaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí