RECIDIVISTA Z NAŠEHO MĚSTA

RECIDIVISTA Z NAŠEHO MĚSTA

Anotace: je to o bezejmennym úchylovi ,kerej znásilňoval malá děvčátka a tím že byl vykastrován vlastně umírá ,protože nemá pro co žít .. NENI TO ŽÁDNA AUTOBIOGRAFIE NEBO TAKLENC:-D to neeeee

ve škole měl samé jedničky -
ukázkový premiant,
venku honí malé holčičky -
pedofilní deviant.

podivín oblečen do modravých montérek,
toužící po kráse nezletilých striptérek,
když zapíná si poklopec
a nezletilou odhazuje do lesa,
připadá si jak tvrdý chlapec.

celá dívčí školka teď klepe se strachem,
panenství všech přítomných brzy skončí krachem,
on svůj od krve penis si meje,
přitrouble tomu nahlas se směje.

stejně jako lebka
všechno jednou prasknout musí,
on celé společnosti se teďkonc hnusí,
na blázinec se vymlouvá,
pravda však na povrch vyplouvá.

kastrace prý horší jak smrt je,
jemu již úsměv na tváři nehraje,
ztratil svůj smysl žití,
na hrobě černá stuha a kvítí.
Autor disorganized chaos, 13.09.2007
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: DIDADA
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobre mu tak uchylovi! at chcipne v krecich a celej zivot ho bude honit fantom z kouli ktery nema!

15.01.2008 10:29:00 | C.alwen

začínám se tě bát... je to dost nebezpečný? :) aspoň, že to není autobiografie :)

19.10.2007 14:57:00 | DIDADA

teda...to je hodně, fakt hodně svérázné dílo, no...

25.09.2007 19:40:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí