Probuď se, mrtvá skálo

Probuď se, mrtvá skálo

Anotace: Hmm.. nevidíš, že Tě chci...

Uhýbáš
Mrtvá skálo
Proč se mi to samé zdálo
Znovu
Znovu
Šeptám si pro sebe
Že chci Tě vzít
S sebou do nebe
Uhýbáš má mrtvá skálo,
O čem se mi to zas zdálo
O Tobě, proč,
Pořád, stále…
Toužím a chci
Nenadále
S Tebou
Sex
Jen jednou mít –
Nechci s Tebou zrovna žít –
Jen si své sny naplnit…
Tak neuhýbej…
Nech mě jít
Tam, kam tolik toužím,
Kolem Tebe ve snech svých kroužím
Stále znovu, víc, divočeji…

Kéž na Tobě jednou
Se poměji…
Věřím stále malé naději
A představa jak jsem pod Tebou
a nemám kam se hnout
mi nedá žádnou noc už spát..
tak pojď tam se mnou vplout
Autor Ammazonic, 19.09.2007
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

probuzen jsem a nestačím se koukat kolem :-)

24.09.2007 02:51:00 | blue

přeji Ti lásku

19.09.2007 13:28:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí