Ve vaně

Ve vaně

Anotace: ..jedna vodnická :-)

Únava přišla si pro splátky
Usínám v horoucí vaně
Kde pára na plné obrátky
Obléká pátravé dlaně

Které jak půvabné gondoly
Plují si voňavou pěnou
Obratně kličkují pod moly
Ztrácí se za bílou stěnou

Pára si tělo hned ochočí
Až je jen mátožně vláčné
Měsíc se raději otočí
Když z lázně vylézat začne

Oděné v pěnovém závoji
Poseté kapkami vody
Kterými žíznivce napojí
Nezbyde nic do zásoby
Autor Jn.s, 24.09.2007
Přečteno 746x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jo taky si ji asi za chvíli půjdu napustit...a s pěnou ;)

24.09.2007 20:37:00 | kulí očko

Chytla mě chuť na vanu plnou teplý vody!:o)

24.09.2007 19:26:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí