Hravé polibky..

Hravé polibky..

Anotace: .

Hravé polibky,
doteky kloužou,
sevření navěky,
jsi dychtivou loutkou..

Jsi stvořenou bohyní,
jsi dortíkem z něhy,
nemravné představy,
ochutnat mě svádí..

Pohledy vroucí,
k šílenství mě vedou,
polibky na šíji,
Tě jisté svedou..

ach miláčku.."
Autor Roger, 26.09.2007
Přečteno 790x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bomba:-))nemá chybu

27.09.2007 18:53:00 | Monsignore

wow :)

27.09.2007 12:47:00 | robb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí