Noční malování

Noční malování

Anotace: ...pořád bych jen maloval:o)

Dřív než slunce odpluje za nebeskou hráz,
a tvé oči upadnou do říše snů,
milostnou touhou spolu namalujem obraz,
z nočních hrátek a barev podzimů,

pevně povedeš mou roztřesenou ruku,
dotknu se plátna z tvé nahé kůže,
v nádherných liniích vykleneš se do oblouku,
otevřeš bránu mé neklidné můze,

nanáším po kapkách barevné stíny,
roztírám a mísím jednu v druhou,
ty však už dávno znáš mé nekalé úmysly,
když oslepím tvůj zrak hedvábnou stuhou.

...
Autor symphonicsoul, 27.09.2007
Přečteno 768x
Tipy 4
Poslední tipující: J.U. Ray, WAYWARD, .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...malování a básnění,dvě souzvučné můzy,třetí je sex:-)

23.05.2008 22:20:00 | WAYWARD

:o)

12.01.2008 12:27:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí