Ač zakázáno!!!

Ač zakázáno!!!

Anotace: Všichni to znáte- vášni se neubráníte..!!!

Toužebné pohledy, oba prosili jsme duši
Ač to je zakázáno!!!
Četli jsme tělem, každý z nás jistě tušil

Spalovala mě víc a víc Tvá touha
Ač to je zakázáno!!!
Dávno nejsem prý kamarádka pouhá

Neumím se bránit, snad nechci.. nač marná volání?
Ač to je zákázáno!!!
Chci Tě znova, ještě, prosím..jsem Ti k mání

Ona osudná slova:"Princezna si mě žádá"
Ač to je zakázáno!!!
Probudily mou nezkrotnost, to ta ti rozdrápala záda

Mysl nechtěla, vždyť máš ji, to Ti nevadí?
Ač zakázáno!!!
Stěží v chtíči myšlenka na ni o Tě zavadí

Chtělo hned, chtělo teď, mé i Tvé tělo
Ač zakázáno!!!
"Nezradíš" mi asi málo v uších znělo

Nemohl ses nabažit, ve mně střídalo se horko- chlad
Ač zakázáno!!!
Tvrdils, že mám nejkrásnější ze všech vnad

Vzal sis každou část mou, já utéct nemohla
Ač zakázáno!!!
U soudu sklopím oči:"Prostě podlehla!"
Autor Niké, 06.10.2007
Přečteno 796x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí