Chladná zpověď

Chladná zpověď

Anotace: Mráz přejel mi po zádech, ze sebe samého. Pardone

Chladná zpověď

Vidím jak se ti nával chtíče v mysli bouří,
jsi celá žhavá a z ňader se ti kouří.
Chceš zůstat celou noc bdělá,
chtěla by jsi poznat jak se to dělá.
Ráda by jsi cítila dotyky na svém těle,
chceš abych tě objal vřele.
Přesto něco brání nám dotýkat se navzájem,
třeba je to tím, že neplatíme společně za nájem.
Ať si každý co chce myslí,
se mnou teď mlátí zvířecí smysly.

Obejmu tě, pohladím, na víc asi nemáme,
přece kvůli tomu, přátelství se nevzdáme.

Sladké sny...
Autor JR, 09.10.2007
Přečteno 572x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nevím jestli jsi v pozici, kdy můžeš radit, každému se líbí něco jiného, ale díky za názor.

10.10.2007 15:21:00 | JR

Psát báseň o sexu je dost těžký.
Je lepší volit míň slov a víc příznačnosti.

Nezaujmula.

10.10.2007 11:22:00 | Sue A.

tak to je docela silný...

09.10.2007 23:06:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí