Dokud Tě nedostanu...

Dokud Tě nedostanu...

Anotace: Touha....

Vítej
Tam,
Kde jsi upadnul
V nebezpečí
Uhynul jsi
Jsi rudá číše vína
Ze které se napiji
Když omdlívám touhou
Chci Tě

A víc mi nezbývá
Než
zašeptat Ti
Že se omlouvám
Že tě pořád chci
Můj nezájem ignoruj
Má touha je silnější
Ty čím dál krásnější
A já Tě chci
Snad pořád

I když jsem se dávala
jinak jinam jinému
Tak pořád znovu
Nepřestanu toužit
Ani když Tě dostanu

A napiji se z Tebe (kéž by)

Jsi vínové nebe

Můj poklad
Má touha
Trápí mne to bezpráví
Neskončím
Dokud Tě nedostanu….
Autor Ammazonic, 16.10.2007
Přečteno 690x
Tipy 10
Poslední tipující: Seanko, Andee, stupid genius, blue, Bíša, Jiparo, Psavec
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozhodně nekonči

16.10.2007 15:11:00 | blue

Hmm...

16.10.2007 14:43:00 | Bíša

...vínové nebe ..ójé ..to je báječné přirovnání :)

16.10.2007 14:02:00 | Jiparo

Tak tomu musí podlehnout.

16.10.2007 13:25:00 | Psavec

Zajímavé...

16.10.2007 12:56:00 | Kšanda :)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí