120 DNů SoDoMy

120 DNů SoDoMy

Anotace: inspirováno knihou od Markýze de Sada - 120 dnů sodomy

Temný hrad hluboko v lese ukryt
Civilizace široko daleko žádná
Dětský křik a pláč
Nikdo neuslyší
Odtud již není úniku
A ohavné orgie se připravují
Sex, bolest, utrpení
To je náplň budoucích dnů
Jež čtyři páni připravili
Pro své nechutné pobavení

120 dnů sodomy
To je hra
Jež bohatý si mohou dovolit
I ty by jsi si rád zahrál

Nikdo se nedostane ven ani dovnitř
Pokud zhýralci nechtějí
Chlapci i dívky nevědí
Co si pro ně Bůh připravil
Jejich utrpení poslouží radosti pánům
Čistota chlapců a počestnost žen
Bude poskvrněna touhou násilí
Kdo odejde na konci z hradu není jisté
Když myšlenky jsou tak nečisté
Přípravy jsou dokončeny
Neřest potupa i trýznění mohou začít

120 dnů sodomy
To je hra
Jež bohatý si mohou dovolit
I ty by jsi si rád zahrál

Vlastní manželky též neuniknou
Když bolest je jediný zákon
Neposlušnost trestána krví
Pláč prosby smilování
Dodávají trestu potěšujícího účinku uspokojení
Každý ze čtyř měsíců
Přináší další bolestné neřesti
Kurvy vypravěčky inspirují svým vyprávěním
Neřestných příběhů svého života
O umění uspokojit každou nechutnou touhu

120 dnů sodomy
To je hra
Jež bohatý si mohou dovolit
I ty by jsi si rád zahrál

Proč život přináší tyto utrpení
Ptáš se ve svých snech
Odpovědí je další anální bolest
Dopřávají pocitu slasti
Né ale tvé vlastní
Krev a sémě se slzami
Padají po kapkách k zemi
Přeješ si konec utrpení
Ale nemáš odvahu se sobě vzbouřit
Postavit se tyranii lidské krutosti

120 dnů sodomy
To je hra
Jež bohatý si mohou dovolit
I ty by jsi si rád zahrál

Nadešel konec čtvrtého měsíce
Krutosti vystoupili na maximum
Nikdo nebyl odsouzen k životu
Všichni pohřbeni s krutými vzpomínkami
Jen čtyři páni vesele žijí dál
S pocitem dobře prožitých prázdnin
Při večerních alkoholových komatech
Rádi vzpomínají na darovaná utrpení
A uspokojování v zadnicích dívek i chlapců

120 dnů sodomy
To je hra
Jež bohatý si mohou dovolit
Ale již už je dohráno
Autor VoiD, 22.10.2007
Přečteno 728x
Tipy 2
Poslední tipující: Ksíkos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí