Únos

Únos

Anotace: :o)

Cestou domů jsi mě unesl,
kávu dobrou, číšník přinesl...
Do auta jsem chtěla jít,
a tebe vedle sebe mít...
Bundu pomalu jsi svékal,
a úd tvůj rychle vzkvétal...
Líbal jsi mě na líčka,
já ukázala prsíčka...
Gaťky jsi mi stahoval,
a přitom jsi sliboval...
Musíme už domu jeti,
příště budem dělat děti...
Včera jsi mi to dělal krásně,
a proto zachtělo se mi skládat básně...
Autor juddy, 23.10.2007
Přečteno 509x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt supr naspaný ;)

23.10.2007 17:50:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí