Zimní náznaky

Zimní náznaky

Anotace: Jen tak z lehka, pošimrat a uložit se k zimnímu spánku.

Potácím se na hraně podzimu,
modlím se už za zimu.
Ať přestane pršet empatická nálada,
ať lehnu si do sněhu na záda.
Vločky očistí naše hříšné těla,
zapomenou co dříve chtěla.
Bílá barva v kontrastu s těly z karamelu,
projedeme úžinu v Dardanelu ?
Jen metaforou svádím Tvoje tělo,
připadá ti, jakoby se to právě dělo.

Prsty propletu ti mezi vlásky,
je sex dílo čisté lásky ?
Dva lidé, jeden plamen chtíče,
k erotice v lásce hledej klíče.
Autor JR, 25.10.2007
Přečteno 477x
Tipy 5
Poslední tipující: jitaaa, Erion Fate, B.a.r.b.a.r, okapovaroura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jestli se jim neotvíraj na kartu

25.10.2007 23:27:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí