Sen o tobě.

Sen o tobě.

Anotace: jen sen...

Můj námořníčku z dalekých vod
nevím,
zda vplula jsem do snů tvých vhod?
Trochu nesměle tu před tebou stojím
a chci ti říct,
jen se trošku bojím,
že milovala bych se s tebou hned!
Modrou tmou by zářil náš schovaný svět.
Vplula bych do tebe,
pod kůží tvou
až bys pocítil silnou touhu mou.
Tápat po stezkách tvého těla,
omývat tě jako voda.
Ano! To bych chtěla!
Dávat ti slast a něhu,sladkou jako med,
otevři svou náruč.
Probuď se teď hned!
Miluj se se mnou lásko a nezrácej čas.
Sen je tak prchavý
nevíš,
zda příjde zítra zas!
Autor lupínek, 30.10.2007
Přečteno 952x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Martinecka23
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

také se mi líbí. Ahojky Bobi

12.11.2007 12:49:00 | bobi bobie

Pěkná, moc se mi líbí.

03.11.2007 16:27:00 | Psavec

Taky bch ho nejraději omývla jako voda - byla s ním a přece sama sebou, byli bychom dohromady a přece každý zvlášť. Moc se ti to povedlo - trochu živočišný, jak správný city mají být....úplně na mě ta touha dýchla - moc se mi to líbí

31.10.2007 23:45:00 | Květa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí