Ručička hodinek

Ručička hodinek

Anotace: Láska,sex.....

Ručička

1)Ručička hodinek,
klesá zas stoupá,
a jen tvůj plamínek,
na mě se houpá.

2)Houpá a plápolá,
v něžném propojení,
zas znova dokola,
milostné zauzlení.

3)Hodiny minuty,
jak setiny utíkaj,
chci ručičku bez hnutí,
běží a neví kam…

4)S plamínku se stává plamen,
rozhoříme naše těla,
nechci v půlce říkat amen,
lásko ty si vážně skvělá.

5)Začla noc hned svítání,
tak kde se chyba stala?
Chce to vodu do dlaní,
dík za vše cos mi dala.
Autor Migel, 02.11.2007
Přečteno 595x
Tipy 1
Poslední tipující: ta co bývala Andělem
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí