Už neposlouchej

Už neposlouchej

Anotace: Příliš intimní pokyn naslouchat jen živým

Už neposlouchej meluzínu mrtvých!
Tahají Tě k sobě
Do chladných pelíšků
Věčnosti.
Vždycky jsem Ti psala
Prstem na deku:
Kamenem si podlož nohy
A měkký polštář lásky
Si strč pod hlavu.
Už neposlouchej
Když objímám Tvá bedra
Se vztyčenou
Eifelovkou.
Když každý prstíček Tvého chodidla
Obdařuji
Šťavnatým polibkem.
Už neposlouchej
Když má prsa přetékají mlékem
Mladé ženy.
Už neposlouchej
Když Tě svírám svými stehny
Uprostřed
Vyznání
Lásky.
Au.
Autor Liv, 06.11.2007
Přečteno 771x
Tipy 17
Poslední tipující: Jan Hrábě, Marfuša, Andaluz, stmivani.na.lepsi.casy, jedam, Bíša, kouzelníček, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) moc hezké....a smyslné

21.11.2007 17:40:00 | stmivani.na.lepsi.casy

pod nohy kámen
a lásku pod hlavu
to přál jsem si než
Eifelovu věž
při právu stanném
určili na popravu
***
J.s.

15.11.2007 23:02:00 | j.c.

Hmm...

06.11.2007 10:16:00 | Bíša

No teda Toníku…já se červenám…až na ty mrtvé... a to mi tu nádherně sněží….

06.11.2007 09:07:00 | kouzelníček

...au :) ...

06.11.2007 05:11:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí