Nač skleničky

Nač skleničky

Anotace: Tajemství ve vaně

Pojď za mnou, pojď
Vtáhnu tě k sobě do vany
Budeš lodivod
Proč máš šaty zmáchány?
Rychle triko mokré svleč
I ze slip už cosi kape
Snad nechytla tě křeč?
Už pojď ke mně, ty můj chlape
Dvě žínky mám nachystány
Ruce dvě zas ty máš
Proč ústy jsou mi žínky sány?
Á, připíjíš na kuráž…
Už dost, vždyť touhu do dna utopíš!
Chci masírovat mužnou hruď
a pomalu, pomalu jít níž a níž
A co bude pak? Bůh suď!
Autor rezina, 11.11.2007
Přečteno 509x
Tipy 2
Poslední tipující: niemante
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

11.11.2007 09:10:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí