Zlomek okamžiku, kdy dějiny se mění

Zlomek okamžiku, kdy dějiny se mění

Anotace: Není to legrační, jak rychle se občas mění situace? A jak blízko může mít sex do rozhodujících událostí?

Touha vzkříšená tryská na povrch
zlomek okamžiku, kdy dějiny se mění.
Kdo ví co bude, co bylo to není.

Ledy se lámou a řeka vodopádem hučí.
Má bárka klesá, padá se mnou do hlubin.
Kdyby jen sebe, bůhví koho zahubím!

Šum z uší mizí a tlukot srdce ustává.
Krásko studíš, má láska uvadá -
ztrácím tě, ztrácím; rakev dopadá.
Autor Hynas, 17.11.2007
Přečteno 692x
Tipy 2
Poslední tipující: Maťa, s.e.n
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Právě zlomky okamžiků často rozhodnou vše.
Pěkně vyjádřeno.

17.11.2007 19:16:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí