Přála bych si...;-)

Přála bych si...;-)

Anotace: ....

Přála jsem si čtyři kila vášně.
Pohlédl jsi na mě zvláštně.
Zaplatím Ti, čtyři tuny touhy,
Pojď se mnou prožít večer dlouhý….

Požaduji deset deka lásky,
Stačí, když pohladíš moje vlásky…

Přála bych si kousek Tebe ochutnat…
S nevěrou si pohrát, nechat se zviklat…
Nabízím Ti za to nekončící noc,
Vášeň, touhu, jiskření a sexu moc…

Požaduji kopec vášnivých polibků,
Ráda vrátím za ně nespočet dotyků….

Požaduji doteky Tvé kůže,
Případně dárky či růže….
Nabízím Ti nekonečnou noc,
Lásky málo, sexu moc!
Autor Ammazonic, 20.11.2007
Přečteno 813x
Tipy 4
Poslední tipující: Karmínka, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tohle by si spíš přál každej chlap!

20.11.2007 16:33:00 | Marylin

Hmm...

20.11.2007 14:45:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí