Polibek

Polibek

Anotace: a láska, polibkem to všechno začíná

Šelest víček, přivřené řasy,
něžné pohlazení po tváři
a slunce v dáli zazáří,
i kdyby ty nejtěžší bouřkové mraky,
přikryly světa krásy.
Když ses dotýkal mých ňader
a nedovolil vymanit se z tvého mučení.
Pak tvé dotyky putovaly níž
až k žáru mého těla.
A já to tolik chtěla.
Vynesl jsi mě až do oblak.
Udělal ze mě hadrovou panenku,
otrokyni svých přání,
ženou a milenkou,
svou láskou a paní.
Autor mavi, 25.11.2007
Přečteno 995x
Tipy 8
Poslední tipující: niemante, její alter ego, Martinecka23, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) pekny

21.07.2008 19:38:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí