Tajná

Tajná

Anotace: ... v noci... potají...

Zase včera neunikla
Jsem tvým hbitým dlaním
Jež se vkradly tiše pod peřinou

Do tmy tmoucí, tajně vroucí
K pomilování
Dokud těla ve snech nezahynou

Nebezpečné dlaně vklouzly
Tam, kam ve dne nesmí
Jenom měsíc mohl vidět víc

Ticho vpilo zbytky vzdechů
Které z hrdel se snesly
Ráno znovu nebudou chtít vědět nic

Zapomíná se snadno
Na noci dlouhé
Skryté v lahvích od voňavých vín

Tajná něha do tmy lehá
Hřích však nebude souzen
Jenom ráno zanechá na rtech sladký stín
Autor Jn.s, 26.11.2007
Přečteno 918x
Tipy 1
Poslední tipující: simsa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

supr básnička. Citová se vším všudy ;)

26.11.2007 15:28:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí