Pod svícnem

Pod svícnem

Anotace: Láska, vášeň, chtíč...ale hlavně krása jednoho okamžiku

Sbírka: Láskování

Všude kolem světlo
a přece stojíme ve tmě.
Je nám teplo,
ale my se třepeme.

Pod svícnem je největší tma,
tak toho využijme.
Já budu tvůj a ty budeš má,
nepospíchejme.

Nerušeni v naší temnotě
...užíváme...
a jeden druhému "Miluji tě"
šeptáme.

"Nevím co říct."
"tak neříkej nic."
řekla si mi.

A tak naše stíny nadále,
ve tmě neviděni,
spolu tančí.

Tajemství malé,
neříkat ho nikomu zatvrzeni,
naše ústa mlčí.

Pod svícnem ve tmě,
naše tajemství se odehrálo.
Skryté ve mně
a v tobě neuniklo.

...Svíčka zhasla...
Autor Dreamer.max, 05.12.2007
Přečteno 748x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí