Ranní probouzení

Ranní probouzení

Anotace: Obloha vyšmolkovaná, stovky ptačích hlásků oznamují svítání, sám pán Slunce vstává, začíná čarování... ;o)

Pohladíš
s prvním slunečním paprskem
krajinu rozespalou,

usměješ se
nad leskem rosy
a zachvěním v trávě,

přiblížíš se,
obejmeš s jemností
Tobě danou,

políbíš, zahříváš...
to ranní čarování
zvládáš hravě.
Autor Cecilka, 14.06.2005
Přečteno 1756x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí