Paninic

Paninic

Anotace: Strach z předčasného dospívání dětí je bezpochyby na místě...:-)

Ať už ano či ne, pravda se neskryje
pocit zhnusení obtáčí mě jako had
v mém životě všechno zlé je
někoho jiného najdu si snad
Spadané listí od nohou mě zebe
za chvíli mráz, taková’s nebyla
teď nezajímám tě, vidíš jen sebe
chápu to všechno, máš mě za debila??
Už za mnou nechoď, nemám na tebe čas
ani chuť, ani náladu, prostě vůbec nic
tak trochu špatnej den je tu zas
tímhle stylem budu asi nadosmrti panic.
Jak proti zdi jet na tříkolce
je mi to jedno a nechoď mi na oči
vždyť kdy o to přijít, když ne ve školce?
Ještě že Anču mám, ta vždycky zaskočí.
Autor kofka, 07.01.2008
Přečteno 560x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí