Všechno je jinak

Všechno je jinak

Anotace: Rozverné hraní se slov,aneb povzdech stáří

Všechno je jinak?

Všechno je jinak
pravil strýc Sviňák

(a ukryl s povzdechem
trapné mužství do kalhot)

Nechce mi stát!
Vinu má stát!

Zdražil mi maso ba i to uzené
jím jen čočovicu –nemám na jiné!

Mohu ti ji jen hladit
pokrývat pocely

tokat jak platonik
činy jsou v p...i!

netruchli tolik
však přijdeš o vínek
pořád jsem junák
zhltnu pár topinek
bude jak kolík.

Vše bylo jinak
zhltl pár topinek
břich měl jak bubínek
úd jako slimák!

Že je to jinak?
Neříkej příteli
nejsi přec sviňák
a mládí je v p….i.

Rebelek
Autor Rebelek, 12.01.2008
Přečteno 636x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No to nemá chybu. Smekám

17.01.2008 22:17:00 | C.alwen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí