Prostitutka

Prostitutka

Jak lady kolem nás projde
jak na hradbách Bílá paní.
Pod červenou lucernou stojí
davy slintavců čumí na ni.

Pokaždé když ji zahlédnu
jsem uvězněn v mrákotách.
V krku sucho zase mám
a srdce hluboko v kalhotách.

Její krásou zasažen
jak němý tu stojím.
Odvahu z konta sbírám
promluvit se bojím.

Chtěl bych ji říct
pár slovíček jen.
Že navždy stala se
mým nočním snem.

Proč by ale poslouchat
zasněného blázna měla.
Jen prstem kývnout a mít
mohla by kdyby chtěla.

Davy mužů dláždí
chodník tělem svým.
Mezi ně zařadit
milostivě se prý smím.

Že bez zájmu vysaje
dávno tuší chlapi mnozí.
Že krutě do ega šlápne
všem samcům tady hrozí.

Na identitu se neptá
ať Pavel nebo Jirka.
Z nabodnutí na trn lásky
tvořena je její sbírka…
Autor Modrý Adept, 24.01.2008
Přečteno 484x
Tipy 12
Poslední tipující: Jin, Martanka, pavlis, jesterka, meganek, melebele, Majdi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí