Sny se vraci

Sny se vraci

Anotace: no usudte sami co na ni rikate

Sny se vrací a chvíle nás poutaj,
proč jsme tací když lásky nás houpaj...

Blýská se blýská a v našich srdcích hřmí
je tu pravá láska a my půjdem s ní...

My dojdem až na kraj světa,kde na nás
štěstí čeká...
My dojdem až na kraj světa,kde můžem
spolu být,chci vedle tebe usínat a žít,
chci tvůj polibek nic víc nemůžu chtít...
Autor Anoonym, 29.06.2005
Přečteno 1722x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí