Úpaly

Úpaly

Anotace: léto mě napumpuje na max (letos zatím ne)

Máš kůži plnou pigmentu
který tě chrání před horkem mužských pohledů

Máš tělo plné krve
která ti buší nejvíc ve rtech

Máš prsa plná mléka
které vytryskne až tvým dětem

Máš ústa plná slabik
které slinami svázané ve slova
ti padají do výstřihu

Máš oči plné slibů
které ve mně brousí nůž z nerezavějící ocele

Máš klín plný medu
který večer nejvíc voní

Protože v letní noci se dívky otvírají
jako noční květiny vábící lišaje

Protože mladé ženy rozpálené odpolední sluncem
usínají neklidné a nahé

Protože zralé ženy v horké noci
sní o sametovém násilí

Protože léto je prudká infekce
která zasáhne všechno co máš

A kůže plná pigmentu tě zabolí

A nestačíš do rána zahojit rány

A nestačíš zahladit stopy

A nestačíš urovnat city

A nestačíš zapomenout slova

A nestačíš vyklouznout lásce

A nestačíš mi a nestačíš
Autor zef, 11.07.2005
Přečteno 776x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí