Noční záznamy

Noční záznamy

Anotace: někdy to vyjde

Ještě vnímám
ale spánek mi smysly přivírá
ležím na břehu
tiše vrním jako Baghíra

A ty si navlékáš voňavou kůži
padne ti jako ulitá
a je to skvělá ulita
v souboji ženy proti muži

A já si navléknu tebe
vznětlivou rukavičku pro jeden prst
zapálíme černou svíčku
v níž shoří pravěká srst

Zase jsi mě dostala
usínáme na bojišti
opět to bylo jedna jedna
za oknem roky sviští
Autor zef, 12.07.2005
Přečteno 1160x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí