Chci to jinak (2. část)

Chci to jinak (2. část)

Anotace: volné pokračování ...

Já ptám se,
pujdeš se mnou
do paláce?
Marie?

Oh ne, myslím, že ne.

Přijdes za mnou
alespon dnes
do chrámu
z nebes ?

Marie, prosím tě.

Vidím jak my nabízí svou andělskou tvář,
stále věřím, že zahlédnu měsíční zář
a potom nahlédnu do tvého nitra
kdy už přeskočí první jiskra ?

A když mě přivábí svým prstem...
pohnu se trochu
pohnu se trochu jiným směrem.

Oh, pluji v jiné dimenzi.
Oh, pluji v jiné dimenzi.
Oh, oh, oh...

Už nepodám ti ruku,
už neucítím tvůj prst,
vír pohltil naši mysl...

kroužíme a kroužíme v kruhu
a nemáme zamotanou hlavu
teď nespadneme.

Otoč se, Bože, Bože,
pojď a pokračuj, pojď,
otoč se, Bože, pohni se,
otoč se, pane.

Už nejsme nervózní,
plujeme v jiné dimenzi.

Pojď plout v jiné dimenzi...

jinak, jinak,
chci to tak jinak...
Autor Charlie Mero, 07.04.2008
Přečteno 467x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí