Orgasmus

Orgasmus

Anotace: vera incessu patuit dea (Ovidius)

Máš v ústech moc a ani nevíš o ní
Pro štěstí své nevidíš světa hnus
Si jako pes, co slzy pro kost roní,
Když na stehnech tě hřeje orgasmus

Toť pravá rozkoš, když se zrychlí dech
Chlad s teplem srostou v jedné společnosti
Tu opět cítíš blaho na ňadrech
A slintáš krásko bodrá od radosti

Nečekáš chanson ani božské zpěvy
Vím, dobře znáš ty svoje chuťe,
když necháš chlapci vavřín Evy
za tichý šepot „miluji tě“

Nezájem k jiným, přec o tebe jen jde tu
a o rozkoš, když sladce křičíš blues
Jen otoč se a mávej nahá světu,
vždyť právě máš svůj první,
orgasmus
Autor Jacques Decoure, 25.04.2008
Přečteno 574x
Tipy 2
Poslední tipující: Chašmodský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí