Poprvé

Poprvé

Anotace: no..tak tak to cejtim i ja..:D

Zavírám oči, cítím tvoji vůni
něžné doteky, opatrné pohyby
a kde si v uších zvony mi zvoní
a touha vkrádá se pomaly.

prsa se třesou, mysl nevnímá
nahá těla k sobě se tisknou
pomalu drážíš mé druhé sexy já
a tichem vzdechy se linou.

Jak Adam s Evou hřešímě potají
vkrádáš se do mě a já do tebe
nedbalé ruce tvé na nic se neptají
roztáhnou pysky mé daleko od sebe

jazykem přejížíš přes moje soukromí
já vzdýchám vzrušená - vlním se
a nevinost s křehkostí pomalu roztají
a tvůj úd v mé puse vzhlíží se

potom mě přikryješ svou mužnou postavou
a tvůj pan vniká do mé slečny
a najednou myšlenky nikam neplynou
a já vím, že všechno je sexy

a když vše skončí, zas všechno vrátí se
ale já vím že ne tak docela
ted uz jsme jeden, životy spojí se
chci znovu ten pocit a pořád dokola!
Autor klajusenka, 27.04.2008
Přečteno 709x
Tipy 3
Poslední tipující: whiolet, PIPSQUEAK, Linuxa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

no asi jsem jiná...ale mě to přišlo strašně vtipný a smála jsem se od začátku do konce

09.07.2011 14:47:00 | whiolet

Super básnička, nádhernej začátek, úžasnej střed a krásnej konec =)

19.05.2008 18:38:00 | Leňórek

Je to velice pěkné... taky bych chtěl tohle zažít s mou vysněnou...

13.05.2008 23:40:00 | šoufek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí