když..

když..

Anotace: ....

Když má krev s tvou se spojí
Nejen přítel jsi,
ale bratr v zbroji
Můj geminy,blíženec,spojenec
Můj druh,
ve víře bezvěrec

Když tvůj dech ve mně sálá
Když nevím kde jsem ještě já
A kde už ty
V jediné sekundě,nehnutě
Uzavřu kruh
V čase zamknu tě

Když smíchám slzy a smích
Jak dresing na salát našich dní
Noci nám zůstanou
A my v nich nezestárnem
Jak stárnem ve dne
s každou hodinou
Autor karadka, 14.05.2008
Přečteno 647x
Tipy 4
Poslední tipující: střelkyně1, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí