Noční rozjímání

Noční rozjímání

Anotace: ...když spánek odešel uprostřed noci

Sbírka: Chvilka pro ženu

Ona
vtěsnaná pod hladinou
před utonutím
jiskry
odskakují
dřevo v krbu
poskytuje
útočiště
a teplé objetí
když opuštěnost
a samota
chtějí vládnout
a její bojovnost
si hledá své
vítězství
nade vše
miluje
poznání
skutečné pravdy
a jen váhá
zda ji může
nalézt.
Ona je nahá.
Většího bohatství
není.
Autor Jana Marie, 03.06.2008
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí