Rétorické otázky

Rétorické otázky

Anotace: ??

Otevřu oči, v puse ždímám ponožku
Tělo stěží rozhýbám, radostí udělal
bych roznožku
,,Kde to jsem ? '', ptám se zdí
Rétorická to jest otázka
Robert, ten vedle mě ještě bdí
Sakra, proč mám takový zvláštní pocit ?
Autor MTRowe, 08.06.2008
Přečteno 622x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí