Jsi tak krásná

Jsi tak krásná

Ruce mám ztěžklé jako dva špalky.
Bojím se tě pohladit.
Jsi tak krásná, plna citu.
Mám v sobě sílu regimentu,
za který vděčím tobě, má lásko.
Dotýkám se tě kusem chlapa ve mně.
Mé údy jihnou, opatrně tě vinu k sobě,
jsi tak krásná, my dva patříme sobě.
Autor devcatko z jetele, 09.07.2008
Přečteno 711x
Tipy 1
Poslední tipující: čertíček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí