tělo by chtělo

tělo by chtělo

Anotace: napsáno když jsem ležel v posteli vedle dívky co miluji. je to skutečnost.

touha svírá mé tělo,
tvé tělo by chtělo,
bohužel není mi souzeno,
mé srdce je obroubeno.
obroubeno plotem jest,
v srdci cítím jen bolest.
bolest protože nemůže mít co chce,
nevím co po mě osud chce.
Autor vincent christian böll, 02.08.2008
Přečteno 726x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí