Žena z hvězd

Žena z hvězd

Anotace: „ Člověk, jehož tvář nevyzařuje světlo, se nikdy nestane hvězdou. “ William Blake

Z okna, nejlepší výhled na hvězdy,
na tvé oči, které dnešní noc zářily,
nejvíce souhvězdím tvého ňadra,
v ruce jen lehce zmáčknuta.

Přes spěch obloha tvých vlasů je čerň,
tvé tělo je vesmírem určitě i pro mnoho žen,
vidí lásku a dobrý soucit skryt,
v hloubce, ale i tak nádherně dostupný.

Vidíš hvězdy, už po několikáté se tě ptám,
na odpověď bych čekat roky také mohl,
jen umdléváš, smíchem si pomáháš,
na prstech začínám cítit nádherné teplo.

Tvé oči tak nádherné září, dech popadáš,
z okna dívám se na tvé tělo,
na hvězdy z které jednou si se převtělila,
sne můj, v posteli teď ležíš a já…

…a já tě mám i s jednou rukou v plné moci…
Autor Láďa, 06.08.2008
Přečteno 616x
Tipy 15
Poslední tipující: ziriant, Lonely.girl, TereZinka, Myrja, Psavec, Mraveneček, Bíša, Lenni, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezký

08.08.2008 10:59:00 | TereZinka

;o)) užásná a mí roboti píšou JOJ

06.08.2008 19:46:00 | Myrja

"o)

roboti píší HMM...

06.08.2008 17:48:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí