Splynutí

Splynutí

Vášeň, co skrývá se v tobě.

Touhá, co křičí ve mě.

Cítím tvůj pohled, cítím tvůj dotek.

Dotkni se znovu.

Šílím vzrušením.

Vzrušením, co sílý a sílý.

Jen okamžik, co chybí k našemu splynutí, asi nevydržím...
Autor anděl s černou duší, 17.08.2008
Přečteno 824x
Tipy 5
Poslední tipující: Rbb, blue, Bíša, Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí