Nová

Nová

Anotace: Omlouvám se.:)

Dalas mi ruku, jak jsem chtěl,
svět náhle se mi rozechvěl,
čekalas nejspíš, co asi bude dál,
a já jsem usnul a spal.

A co čert nechtěl, další sobotu,
spěcháme opět plnit prázdnotu,
svedená vůní snových vín,
lehla sis vedle a já spím.

Ta spavá nemoc, to je kříž,
promiň mi, holka, ale víš,
já kvůli jiný nespal tisíc let.
Takže spát, to je krok vpřed.
Autor Maly_Al, 18.09.2008
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: Lonely.girl, Bůchví...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí