Bosá dáma

Bosá dáma

Anotace: Fantazii se meze nekladou

Oči zavřu…
znovu jako tenkrát vidím
bosou dámu v parku
milovat se s dešťovými kapkami
Ó Bože…
nechala je stékat po tváři
a po halence
a po sukni tenké
i déšť touhu muže chápal…
zesílil
a ještě více plná ňadra v blůzce laskal
i její klín
Faun ve mně divoce se vzpínal
lkal a sténal
a záviděl vodě přízeň slastných chvil…
Vábil jsem ji
tu dámu bosé ženskosti
až pozdě k ránu
plaše zmáčela mou náruč
vpila se
Autor Jin, 30.09.2008
Přečteno 466x
Tipy 19
Poslední tipující: Špáďa, Jaromila, Bíša, Tacca, hanele m., Holis, kroužek, sýc, Churry, Hříšná, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkné verše...

29.10.2008 22:40:00 | Bíša

Noční poezie poetické noci. Moc se mi líbí..."o)

06.10.2008 11:42:00 | Churry

Osobitá, jedinečná...moc hezká. Líbí a moc

04.10.2008 11:13:00 | Isobel

Nádhera!!! Díky!!!

03.10.2008 19:20:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí