SCHOZOFRENIE CHVIL

SCHOZOFRENIE CHVIL

Anotace: - Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°°

za prahem mého bytí
napřažené dlaně
čteš v nich bláhové sliby
namísto lásky
chtivost amazonky . . .

raději se nedívám
když odchází
a vztekle si dopíná
zbytečně rozepnutý zip

na dveřích připlácnuta
zůstala dvě slova:
- BUDEŠ LITOVAT ! -

musím se tomu pousmát . . .

ještě nepochopila
jaký je rozdíl
mezi souloží a milováním . . .

°°
Autor rolon, 16.10.2008
Přečteno 460x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, spare, igniss, Psavec, vapiti, labuť, sioned, sondulacek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přála něco,
co sama měla...
smtná
popletená...žena ?

21.10.2008 18:27:00 | spare

Někdo ten rozdíl ani nehledá.

16.10.2008 11:51:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí