Láska chodí hlavně v noci

Láska chodí hlavně v noci

Na co jsme si jenom hráli,
jsme bez nároku na potlesk.
Dušičky jsme něžně hřáli,
co bylo - bylo - není dnes.

Láska chodí hlavně v noci,
našlapuje po špičkách
a v tělech rozbouření vlci.
Síla v hbitých prstíčkách.

Sklouzni po záhybech mého těla.
Ukryj chtíč svůj pod víčky.
Tys to chtěl - i já to chtěla.
Lži si nad plamenem svíčky.

Lži a řekni, že jsme to byla já,
že to já jsem tě snad svedla,
žes chtěl být pouze kamarád,
když jsem si na tebe sedla!

bezvýznamu opakuj svá slova...
víš to, můžem za to oba!
Autor barking bitch, 19.10.2008
Přečteno 507x
Tipy 1
Poslední tipující: Kallkaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí