Nevnímaje sám sebe

Nevnímaje sám sebe

Anotace: ...ponořen do doušků rozkoše

Ponořen do doušků rozkoše,
sám, jen sám své tělo objímám,
sám, jen sám šlehačku z ňader slíbávám,
dívám se jak hladíš své tělo podobné kvítkům růže.

Snad sny o podobě tvé jen se zdají,
sám, jen sám jak růže uvadám,
sám, jen sám pro tebe se dívám,
bez vědomí těla spolu si hrají.

Moc dobře znáš ty slova uprostřed nocí,
kdy hvězdy z nebes nepadají,
jak dva cvoci na okraji věčnosti,
líbáme se, nevšímaje si nekonečné noci.

Snad ponořen do tvé rozkoše,
doušky snů na rtech jen duše rozkouše,
snad ponořen do tvé rozkoše…
Autor Láďa, 28.10.2008
Přečteno 590x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí