sex na veřejnosti

sex na veřejnosti

Anotace: Tento příběh se mi skutečně stal :-)

Tenkrát bylo parný léto, slavná sexu doba,
jen hlupák, nebo šílenec, zůstal by s holkou doma,
Byl jsem velkej optimista, já jižanskej typ,
přemejšlel jsem potají, kde veřejně bych na to vlít,
procházka s přítelkyní třeboňskym parkem,
nic zvláštního-huliči, záchody, a stánkař s párkem (v rohlíku).
to je ono, už to mám – veřejné záchody,
slouží přec pro veřejné potřeby,
Přišli jsme blíž a zalezli jsme tam,
na dveřích nápis: vozíčkáři-zdravým vstup zakázán!,
to nám bylo ale jedno, zdravá sexu vidina,
šup a už jsem jí ho dával do klína,
nevím proč, asi stresem,
ona byla dvakrát a skoro nevím kde jsem,
po hodině usilovného poloh měnění,
dočkal jsem se konečně zasloužené odměny,
ej tu náhle, už je to skoro venku,
chytl jsem jí za prdel, tu mojí Lenku,
Když v tom zaječela jak ta kráva,
pochopitelně jsem se leknul a to moc,
třískul sem se hlavou o zeď,
neúspěšně volal o pomoc…

vzbudím se až večer doma,
měl jsem totiž těžký kóma,
tak proto prosím, přátelé
v bytě sexem žijte a to vesele,
ale né na záchodech a ještě s krávou,
dnes už žiju jenom trávou :-)
Autor saintojimmo, 10.11.2008
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi prase :-)

11.11.2008 18:46:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí