Neruš...

Neruš...

Právě lítám po nebi.
Tak neruš! Co bys chtěl?
Nezajímají mne důvody!
Kéž na okamžik bys oněměl!

Co říkáš? Že nemyslíš to vážně?
Je to otázka tvého vkusu.
Snad dokážu vstát velmi rázně
a vnutit ti vášnivou pusu!

Co říkáš? Že jsem jen holka na hraní?
Neposlouchám! Na uších přitisklé dlaně.
Snad dokáu lhát ti potají,
že cítím opravdu jen to samé.

"Nic pro mě neznamenáš", tvrdím směle
a snažím si zachovat sebevědomou tvář.
Jen mne nech létat o pár vteřin déle
a nestrhávej mi z hlavy pomyslnou svatozář!
Autor barking bitch, 20.12.2008
Přečteno 504x
Tipy 2
Poslední tipující: Marupiara, Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí