Chlapečku

Chlapečku

Anotace: - snad to moc tématicky nepohorší zdejší čtenáře

Ty můj malej chlapečku
tak moc jsi chtěl
poznat moji duši
Ty můj sladkej samečku
asi by ses trochu rděl
možná tě to vzruší.
... a možná zabije
Možná bych i brečela
pro tebe, ty miláčku
Povstaneš tu z popela
můj vzpurnej panáčku.
Máš co sis přál
Tak proč se chvěješ
jak malý zvířátko
Nohy si mi hřál
Snad už dospěješ
přivázán nakrátko
Tak tady máš mou duši
.
.
.
stojím ti na krku
lížu tvý rány
tvá možnost úprku
je už za námi
snad bys ses nebál
těch pár kapek vosku
jak štěně se klepal
sahám pro rákosku
...
a to je jen začátek
máš co jsi chtěl
ty mý sladký koťátko
...
neodejdeš,kdybys směl
už tě mám moc nakrátko
teď seš moje zvířátko
...
tak lehni na svý místo
padáš k mým nohám
už máš v hlavě jisto
teď jsem tvoje madam
... tak pojď ke mě, jdem si hrát
Autor Melfëa, 23.01.2009
Přečteno 483x
Tipy 9
Poslední tipující: Narrion, Andělskými perutěmi chráněna, Blázen? =), blue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D jde vidět kam tvá hlava míří ... líbí se mi tvá báseň ... ST :-)

25.01.2009 12:39:00 | Narrion

wow, tak tohle jsou básně přesně podle mých představ... ta myšlenka... no jee .)) hezky napsáno...

24.01.2009 22:19:00 | Andělskými perutěmi chráněna

zajímavé :)
proti gustu žádných námitek :)

24.01.2009 01:43:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí