uprostřed ničeho

uprostřed ničeho

Anotace: jsme si blízko? nebo to hrajeme?

Stojím uprostřed ničeho
na KONCI svých nekonečných snů
nedokážu se otočit
nedokážu jít dál
nedokážu dosáhnout klidu
mohu tě však líbat
a něžně se smát
utopit tě v lihu
mohu ti zpívat
že všechno bude dobrý
tělo ti dát
společně usínat
a poslouchat
zda někde, něco neumírá

/neboť vždy musí něco umřít, aby se mohlo něco narodit/
Autor barking bitch, 24.01.2009
Přečteno 465x
Tipy 3
Poslední tipující: Marupiara, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí