Jsem hladová

Jsem hladová

Anotace: ale nymfomanka nejsem :-)))

Sex, nebo snad milování?
Nikdo se tomu neubrání…
Snad jen kněz v rouše svatém.
Co je však mě po něm?

Kolikrát týdně, kolikrát je moc?
A kolikrát málo zas?
Já tě chci pořád,
pořád mám hlad,
chceš snad jídlo mi odpírat?

Já nejsem jeptiška,
já nejsem svatá.
Jen touhou hořím…
Jsem vášní jatá

Spal mě svým plamenem,
upal mě touhou.
Ať lehnem popelem,
na chvilku pouhou
Autor Ladí, 04.02.2009
Přečteno 676x
Tipy 7
Poslední tipující: Juraj Hrom, zzlatý, CyaNide, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Veľmi dobre čitateľné, prirodzené, a ústiace do krehko poetickeho vyvrcholenia.

Dávam ST

02.03.2009 13:29:00 | Juraj Hrom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí